Главная » 2010 » Август » 13
Підрядник має право залучати для виконання спеціальних робіт, надання послуг спеціалізовані будівельні організації (субпідрядників) і здійснює координацію їхньої діяльності на будівельному майданчику. Субпідрядники можуть залучатися Підрядником для підготовки контракту, виступати в якості його співвиконавців із вказівкою в контракті їх основних зобов’язань. В окремих випадках Замовник може укладати прямі контракти на виконання спеціальних робіт.
Регулює взаємовідносини генпідрядника і субпідрядника та визначає майнову відповідальність за невиконання або неналежне виконання договірних зобов’язань сторін Контракт субпідряду.
Укладання контракту здійснюється на основі “Положення про взаємовідносини організацій – генеральних підрядників з субпідрядними організаціями” затвердженого Держбудом України. Це положення поширюється на генеральні підрядні та субпідрядні організації усіх форм власності, які здійснюють будівництво на те ... Инженеру »
Просмотров: 4169 | Добавил: pedchenko | Дата: 13.08.2010 | Комментарии (0)

Способи укладання контракту визначаються Замовником з урахуванням складності особливостей будівництва об’єкта, можливостей конкурсного вибору Підрядника, організаційно-правової форми контракту, інших подібних чинників.
Укладання контракту може здійснюватися шляхом прямих переговорів між сторонами, відкритих або закритих торгів.
Прямі переговори, як правило, не припускають конкурсного добору Підрядника. Вони проводяться у випадках недоцільності організації торгів.
Учасниками прямих переговорів, що домовилися про укладання контракту, як правило, укладається перед контрактна угода (протокол намірів), у відповідності з якою вони беруть зобов’язання укласти контракт у подальшому на умовах, що передбачені цією угодою (протоколом намірів).
На основі перед контрактної угоди учасники планують свою діяльність, здійснюють підготовчу роботу для укладання контракт ... Инженеру »
Просмотров: 1632 | Добавил: pedchenko | Дата: 13.08.2010 | Комментарии (0)

Строительство из глины является одним из древнейших методов возведения жилья: слово «соЬ» (англ. — «обмазка из глины с соломой», «саман», «сырец») в древнеанглийском языке имело значение «булка». И это неудивительно. Ведь во все времена строительство из глины выглядело примерно так: люди скатывали глину в небольшие шарики, не больше булки хлеба, и лепили из них стены, как будто из хлебного мякиша.
Как правило, строительная смесь в таких случаях состоит из песка, глины и соломы, а опалубка не требуется вовсе. Множество глинобитных построек было возведено в Новой Зеландии и Австралии ранними британскими поселенцами и каторжниками. Большинство из них были бедняками, поэтому наличие фундамента и хорошей кровли было редкостью в этих ранних постройках. Тем не менее, немало таких сооружений сохранилось до наших дней и в Новой Зеландии и, вероятно — в Австралии.
В начале 90-х годов прошлого века Ианто Эванс и Линда Смайли дали новую жизнь идее глинобитных сооружений, прове ... Инженеру »
Просмотров: 1900 | Добавил: pedchenko | Дата: 13.08.2010 | Комментарии (1)