Главная » 2008 » Июнь » 25

Рядовой кирпич является достаточно популярным материалом для строительства из-за множества положительных свойств.
По структуре Рядовой кирпич считается материалом с малым объемом пустот, не менее тридцати процентов, и применяется для кладки внутренних и внешних стен и других конструкций, несущих помимо собственного веса дополнительную нагрузку. Рядовой кирпич применяют и для возведения несущих элементов зданий, в связи с чем, он обязан обладать высокой прочностью на изгиб, на сжатие, а также быть устойчивым к агрессивным средам, и быть тепло- и морозостойким для комфортного применения даже в суровом российском климате, где погода, порой, бывает крайне непредсказуемой.
Отличным свойством Рядового кирпича является и тот факт, что он не имеет никак ... Инженеру »
Просмотров: 1643 | Добавил: pedchenko | Дата: 24.06.2008 | Комментарии (0)

Ще років п’ять тому назад в Україні було понад 2,5 тис. га закритого ґрунту, де вирощуються овочі. Проте фахівці галузі стверджують, що зараз площа під теплицями скоротилась до однієї тисячі гектарів. Державні тепличні підприємства просто зникають з обличчя землі. Колись їх нараховувалося в Україні аж 120. Нині у стані працювати лише близько п’ятдесяти. За словами Владислава Кравченка, директора НДНЦ, найбільше скорочення площ відбулося у секторі плівкових теплиць. Причина – держава не дбає.


Північний приклад

В Україні є усі умови для існування тепличної галузі. Природно-кліматичні умови дозволяють отримувати непогані врожаї під склом та плівкою. Сонця в нас достатньо, аби себе забезпечити та ще й вивезти закордон, наприклад, у ту ж Росію.

До слова сказати, Росія могла би стати нам прикладом у тому, як треба вести тепличний бізнес на рівні держави. Ще з часів СРСР там існує низка установ, я ... Инженеру »

Просмотров: 3849 | Добавил: pedchenko | Дата: 24.06.2008 | Комментарии (0)