Главная » 2010 » Июль » 29
Що таке будівельна справа?
Будівельна справа – це зведення житлових та цивільних будинків і споруд, промислових, сільськогосподарських, гідротехнічних та інженерних споруд і об’єктів – мости, тунелі, шлюзи, аеродроми, домни, шахти, річкові порти тощо. Зазвичай – всі ці роботи і процеси розглядаються у такому ємному терміні – як будівництво.
Просмотров: 904 | Добавил: pedchenko | Дата: 29.07.2010 | Комментарии (0)

Перелік перспективних напрямків (ринку будинків і споруд) будівництва у галузях промисловості та соціальній сфері чималий, їх пріоритети змінюються, вони не можуть бути ніколи вичерпаними. Наведемо лише кілька цих досить актуальних напрямків (зрозуміло, без житла).
Мансарди. Надбудова мансардного поверху економічно вигідна для інвестора, споживача та будівельників. Для інвестора економічні переваги зумовлені високою ціною продажу площі мансард, яка забезпечує не тільки швидке повернення вкладених коштів, а й отримання значного прибутку. Для споживача вторинного ринку (приватного власника, квартиронаймача, орендатора) вигода зумовлена відносно меншими витратами на придбання та утримання мансард порівняно з витратами на традиційні приміщення. Для будівельників економічні переваги пов'язані з простотою і швидкістю будівництва мансард.
П'ятиповерхові будинки в Україні складають близько 15 % усього житлового фонду. Підраховано, що витрати на їх реконструкцію майж ... Инженеру »
Просмотров: 2486 | Добавил: pedchenko | Дата: 29.07.2010 | Комментарии (0)